Modeshow Dorcas voor het goede doel

Algemeen
Afbeelding
(Foto: AGHeeremansPhotography)

BROEK OP LANGEDIJK - Bij de Dorcas winkel in Broek op Langedijk hangt heel veel leuke en mooie kleding voor weinig, in alle maten en ook voor kinderen. Woensdag 15 maart hielden de vrijwilligers van Dorcas een modeshow om te laten zien wat ze in huis hebben.

Als volleerde modellen liepen de medewerkers, bestaande uit meerdere dames, één heer en een kleindochter van 2,5 jaar over de catwalk. De hele collectie werd geshowd, van casual tot gekleed, van sportief tot feestelijk en natuurlijk de kindercollectie. 

De modeshow werd goed bezocht en elk model werd met luid gejuich en applaus begroet. 

De opbrengst van de kleding die is verkocht gaat volledig naar de slachtoffers van de aardbevingen in Turkije en Syrië. Dorcas heeft een eigen kantoor in de getroffen gebieden dus met het ingezamelde geld komt kunnen de mensen de het nodig hebben rechtstreeks worden geholpen.

In de Dorcas-winkel is het nog steeds mogelijk om een extra bedrag te schenken via de pin of contant. Bij de kassa kunt je aangeven of en welk bedrag je extra wilt betalen als donatie voor de slachtoffers van deze vreselijke aardbeving.

Ook benieuwd naar de kleding afdeling van de Dorcas-winkel? Je vindt ze aan de Dulleweg 1, Broek op Langedijk. Geopend op dinsdag, donderdag en zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur. Kijk ook eens op www.dorcas.nl/winkes/langedijk.

Als volleerde modellen liepen de medewerkers over de catwalk.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding