Mira (l) en Sreta hopen dat veel Dijk en Waarders in het weekend van 1 en 2 oktober een laatste rondje willen maken over het Reigersdaal-terrein.
Mira (l) en Sreta hopen dat veel Dijk en Waarders in het weekend van 1 en 2 oktober een laatste rondje willen maken over het Reigersdaal-terrein. (Foto: AG Heeremans Photography)

Expeditie Kunst

zaterdag 1 oktober 2022 10:00 t/m 17:00

Expeditie Kunst; een wandeling vol verrassingen op het gebied van muziek, theater, kunst en lekkernijen. De wandeling gaat over het Reigersdaalterrein naar nieuwbouwwijk de Draai. Terwijl je wandelt is er van alles te zien en beleven, allemaal aangeboden door cliënten, in samenwerking met kunstenaars en artiesten. De toegang is gratis maar aanmelden is wel gewenst. Dat kan via www.vrijetijdsbesteding.st-er.nl/expeditiekunst. Expeditie Kunst is het laatste evenement dat georganiseerd wordt op het terrein aan de Krusemanlaan, deze kunstzinnige expeditie is het symbolische afscheid. Een laatste rondje Reigersdaal, ga je mee? 

Locatie