Afbeelding
(Foto: Saskia Kerkhoff)

De Andersons - ‘Een mooiere wereld’

woensdag 12 oktober 2022 20:30

Het Zweeds-Nederlandse kleinkunstduo De Andersons wordt geprezen om hun oorspronkelijke kijk op de wereld, die ze hartstochtelijk en humoristisch vertolken in voorstellingen vol muziek en prikkelende teksten. Na een succesvolle voorstelling met Arjen Lubach, brengen ze nu ’Een mooiere wereld’, met prachtige teksten van de bejubelde en met Griffels bekroonde schrijver Sjoerd Kuyper. Hoe blijf je een levenskunstenaar als je voortdurend struikelt over doemscenario’s? In ‘Een mooiere wereld’ vertellen en zingen De Andersons over het ontstaan en het groeien van hun liefde, tot die te groot werd voor twee en ze hun kleine Noah Ramses op de wereld zetten. En met hem kwamen de grote vragen. Hoe kunnen we de wereld een beetje mooier maken? Ze gaan te rade bij Astrid Lindgren, de enige echte koningin die Zweden ooit heeft gehad, die tijdens haar leven duizenden kinderen en volwassenen troost en moed schonk en daarmee na haar dood niet is opgehouden. Reserveer je tickets via www.coolkunstencultuur.nl.

Locatie