Afbeelding
(Foto: Malou van Breevoort)

Ronald Goedemondt - ‘Met knielende knikjes’

vrijdag 14 oktober 2022 20:15

Er sluipen grotere thema’s het wereldje van Ronald Goedemondt binnen. Dat vindt hij niet prettig. Maar ja, hoelang kun je je blijven verzetten tegen een volwassen omgang met ouderschap, de toekomst en de dood? Vrij lang, zo blijkt. Er komt voorlopig nog geen einde aan het infantiele getetter en gehups van deze man. Foeteren, ageren, verdoven, verzetten en negeren. Denkt hij nou echt dat hij het daarmee gaat redden? Nee, hij denkt helemaal niet dat hij het gaat redden. Goedemondt werd twintig jaar geleden lid van de Comedytrain, won in 2003 Cameretten en werd in 2008 uitgeroepen tot Neerlands Hoop. In 2021 ging Ronald zijn theaterprogramma ‘Numero Uno’ op televisie in première en in 2022 knetteren de ‘Sluipschutters’ (BNNVARA) weer. Dit najaar is hij terug in Cool met de try-out van zijn langverwachte nieuwe show ‘Met knielende knikjes’. Reserveer je tickets via www.coolkunstencultuur.nl

Locatie