Tangarine.
Tangarine. (Foto: Paul Bellaart)

Bare Bones: Tangarine & Ross Curry

zondag 16 oktober 2022 15:00

In deze nieuwe maandelijkse concertreeks met pure akoestische liedjes bewandelen de artiesten hun eigen pad. De optredende muzikanten zullen hun songs zo klein en puur mogelijk uitvoeren. Zoals de liedjes zich in hun eerste naakte versie aandienden. Verwacht geen gevestigde namen, maar wel mooie muziek en vreemde combinaties. Eigenzinnig, soms tegendraads maar altijd verrassend. In het voorprogramma staat deze keer Ross Curry, zanger en gitarist van de band Spo Dee O Dee die muziek speelt van de EP Tune On. In het hoofdprogramma het Nederlandse singer-songwriter duo Tangarine, bestaande uit de identieke tweelingbroers Arnout en Sander Brinks. Met hun onberispelijke stemmen en unieke uitstraling zijn ze een graag geziene gast op de Nederlandse podia. Naast de release van de onlangs verschenen EP ‘Y O U’ zal Tangarine dit jaar nog veel meer nieuwe muziek uitbrengen. 

Reserveer je tickets via www.coolkunstencultuur.nl

Locatie