Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

‘Een huis voor Harry’ (2+)

zondag 16 oktober 2022 10:30

In deze intieme voorstelling zien we Harry, een tevreden huiskat die graag binnen is. Het huis is groot genoeg en Harry heeft niet zo veel nodig. Maar wist je dat er maar één vlinder nodig is om dat te vergeten?! Met veel plezier neemt De Toren van Geluid de kinderen mee in dit kleine, muzikale avontuur over het grote (on)bekende. Over het uitslaan van je vleugels. En het terecht komen op je pootjes. Om te zien wat je eerder niet zag... Het gezelschap De Toren van Geluid maakte met veel succes eerder onder meer jeugdvoorstellingen rondom de bekende poezen ‘Pim & Pom’ en de voorstelling ‘Ssst! De tijger slaapt’ (prentenboek van het jaar 2018). Reserveer je tickets via www.coolkunstencultuur.nl

Locatie