Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Presentaties Historische Vereniging Sint-Pancras

vrijdag 28 oktober 2022 20:00

SINT PANCRAS - Na twee jaar uitstel ten gevolge van de corona-voorschriften, kan de Historische Vereniging Sint-Pancras dan eindelijk de presentaties ‘Van historie naar heden’ aankondigen. Deze vinden plaats in dorpshuis De Geist op: 

Vrijdag 28 oktober. Aanvang 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur en

Zaterdag 29 oktober. Aanvang 14.00 uur, zaal open om 13.30 uur.

Ook Sint Pancras is in de loop der tijd drastisch veranderd. Veel oude panden zijn vervangen door nieuwbouw. In deze presentaties gaan we terug in de tijd. Nostalgische plaatjes zullen vele herinneringen oproepen. Presentator Klaas de Graaf zal deze plaatjes van deskundig commentaar voorzien.

Leden van de Historische Vereniging Sint-Pancras kunnen GRATIS kaarten ophalen (max. 2 per persoon) bij:

Jan Steltenpool, Sperwer 18, Sint Pancras en

Jaap de Wit, Van de Vijzellaan 11, Sint Pancras.

Kaarten voor niet-leden, of extra kaarten kosten € 5,- per stuk.

Locatie