Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Startbijeenkomst ‘Dementie... en toch een fijne dag’

dinsdag 4 oktober 2022 12:00

Hoe houd je het leven leuk als er sprake is van geheugenproblemen, ook wel dementie genoemd? Geriant ging in gesprek met een aantal mensen met dementie en hun naasten in de gemeente Dijk en Waard om deze vraag voor te leggen. Een fijne ontmoetingsplek met activiteiten op het gebied van kunst en cultuur is de wens. Het resultaat? Het culturele programma ‘Dementie... en tóch een fijne dag!’ dat Cool samen met mensen met dementie en hun naasten samenstelde. Iedereen die te maken heeft met dementie, of je het nu zelf hebt, naaste bent van iemand met dementie, of bij wilt dragen aan een fijn leven voor thuiswonende mensen met dementie, is van harte welkom op de gratis startbijeenkomst van het culturele programma. Zie voor meer info www.coolkunstencultuur.nl

Locatie