Acteurs Peter Blok (l) en Bas Hoeflaak komen met hun voorstelling 'Trapeze' naar Cool.
Acteurs Peter Blok (l) en Bas Hoeflaak komen met hun voorstelling 'Trapeze' naar Cool. (Foto: Annemiek van der Togt)

‘Trapeze’

donderdag 6 oktober 2022 20:15 t/m 21:25

‘Trapeze’ is een scherpe en inventieve komedie over twee trapezewerkers die in de nok van het circus klaar staan om te springen. Wanneer de avond anders blijkt te verlopen dan ze verwacht hadden, ontstaat er twijfel over of ze elkaar wel blind kunnen vertrouwen. Dit uit zich niet alleen in hun verschillende opvattingen over de circustraditie, maar ook in hun persoonlijke ambities die toch verder uit elkaar liggen dan ze dachten. Als een van de twee gaandeweg het gevoel krijgt dat de ander hem laat vallen, neemt hij een even rigoureus als dramatisch besluit… Met Peter Blok en Bas Hoeflaak, geschreven door Kees Prins en Roel Bloemen. Reserveer je tickets via www.coolkunstencultuur.nl.

Locatie