Afbeelding
(Foto: Dario & Misja)

Broek in Concert met Trijntje Oosterhuis

zaterdag 8 oktober 2022 20:00 t/m 23:00

Een concert van klassiek tot pop. Laat je verrassen door ‘The Young Amadeus’ van Mozart, mooie filmmuziek van Morricone en populaire krakers als ‘Sweet Caroline’ en ‘Proud Mary’. Muziekvereniging Advendo uit Broek op Langedijk onder leiding van Betty Bakker zorgt voor een fantastisch concert waaraan Trijntje Oosterhuis en een 125-koppige gelegenheidskoor hun medewerking zullen verlenen. Oosterhuis (1973) brak in de jaren negentig door met haar broer Tjeerd in de band Total Touch. Later is zij met veel succes een solocarrière begonnen. Ze wordt gezien als een van de beste en meest veelzijdige zangeressen van Nederland. Trijntje maakte tot 2017 deel uit van de Ladies of Soul, vertegenwoordigde Nederland in 2015 bij het Eurovisiesongfestival en speelde Maria in The Passion in 2020.

Reserveer je tickets via www.coolunstencultuur.nl.

Locatie