Joey Schalker en Jon van Eerd (r) schitteren in 'Zo Vader Zo Zoon'.
Joey Schalker en Jon van Eerd (r) schitteren in 'Zo Vader Zo Zoon'. (Foto: Leslie Pols)

Hilarische komedie ‘Zo Vader Zo Zoon’

vrijdag 16 december 2022 20:15

De nieuwe Nederlandse komedie ‘Zo Vader Zo Zoon’ komt naar Cool kunst en cultuur. Harrie Vermeulen (Jon van Eerd) woont bij zijn succesvolle zoon in huis. Maar hoe slim en geslaagd zoonlief ook is in het zakenleven, zo naïef is hij dat privé. Zijn arrogante en zelfingenomen secretaresse (Nandi van Beurden) is vastbesloten Junior (Joey Schalker) aan de haak te slaan. En daar kan ze de kritische ogen van vader Harrie niet bij gebruiken. Ze haat Harrie en doet er dan ook alles aan om hem het huis uit te krijgen. Er is vast wel een dating site voor ouderen om hem aan een oud besje te haken. Maar, Harrie zou Harrie niet zijn als hij er geen stokje voor zou steken. Hij laat zich niet zomaar uit het lood slaan. Bovendien heeft hij een veel betere, en vooral lievere vrouw (Suzanna Pleiter) voor zijn zoon op het oog. 

Bestel je tickets via www.coolkunstencultuur.nl.

Locatie