Afbeelding
(Foto: Frits de Beer)

Cool’s Pubquiz

dinsdag 6 december 2022 20:00 tot 22:30

Ben jij een echte alleskenner? Heb jij altijd een high-score te pakken met tv-programma’s als ‘De Slimste Mens’ en ‘Weet Ik Veel’? Trommel dan je vrienden, collega’s en/of familieleden op en meld jullie aan voor Cool’s Pubquiz! Welk team is een wandelende encyclopedie en weet het meest over onder meer sport, geschiedenis, film, wetenschap, muziek, actualiteiten, showbizz en aardrijkskunde? Onder leiding van quizmaster Olav Rovers test je je kennis en beleef je tegelijkertijd een gezellige avond. Het team met de meeste goede antwoorden gaat ervandoor met de hoofdprijs en natuurlijk de eeuwige roem! Je kunt je inschrijven met een team van maximaal vijf personen via info@coolkunstencultuur.nl. Vermeld in ieder geval de datum van de quiz, jullie teamnaam en het aantal personen die mee doen. Vervolgens ontvang je een bevestiging van je aanmelding met daarin een betaallink à €6,50 per persoon (inclusief rondje bitterballen!), die je binnen 24 uur moet betalen. Hierna ontvang je de e-tickets (één per teamlid) per mail.

Locatie