Afbeelding
(Foto: Bert Andree)

Hans Dorrestijn - ‘t Houdt een keer op’

woensdag 7 december 2022 20:15

In Hans’ laatste programma wordt het voor de verandering een gezellig mix van allerlei soorten rampspoed: de aftakeling, het verlies van vrienden en collega’s, digitale vervreemding, de stijgende temperaturen en het menselijk teveel. ‘’t Houdt een keer op’, ook voor Hans Dorrestijn! Hans Dorrestijn stelt in de hond en de paus medeverantwoordelijk voor de overbevolking. En de paus wordt natuurlijk ook aangeklaagd vanwege de eikenprocessierups. Hij onthult aan zijn publiek dat het insectenbestand is ingestort, maar dat binnenskamers de vliegenmepper zijn nut blijft bewijzen. Hij gooit de doodgemepte vliegen en muggen uit het raam. Dan hebben de zwaluwen er ook nog wat aan. Tot zover ‘t Houdt een keer op’. Reserveer je tickets via www.coolkunstencultuur.nl

Locatie