Interactief spektakel en muzikale ode door de talenten van de Rockacademie.
Interactief spektakel en muzikale ode door de talenten van de Rockacademie. (Foto: Aangeleverd)

Interactief muziekspektakel met Rockacademie

woensdag 18 mei 2022 20:15

Rockacademie is terug met de gloednieuwe muzikale voorstelling: ‘Kingdom of Pop!’ In een muzikaal eerbetoon nemen ze je mee op reis door hét koninkrijk van de popmuziek en de evolutie hiervan. Want de popiconen van toen hebben nog steeds invloed op de hedendaagse (pop)muziek. De alumni en studenten van Rockacademie brengen met de voorstelling een ode aan hun voorgangers en inspiratiebronnen. ‘Kingdom of Pop’ is een interactief spektakel met verhalen van nieuwe generatie musici, iconische momenten uit de muziekwereld en natuurlijk de vele hits van onder anderen The Beatles, Madonna, Prince en Tina Turner. Reserveer je tickets via www.coolkunstencultuur.nl

Locatie

  • Cool kunst en cultuur

    Coolplein 1
    1703XC Heerhugowaard