Twee keer Daniël Arends... op één avond!
Twee keer Daniël Arends... op één avond! (Foto: Aangeleverd)

Daniël Arends - ‘Thuis praat ik bijna nooit’

donderdag 19 mei 2022 19:15 t/m 20:15

Daniël Arends komt naar Heerhugowaard en speelt maar liefst twee verschillende voorstellingen op één avond! Hoe dat werkt? Dat vertelt Daniël je zelf: ‘Lieve mensen, ik speel twee verschillende stand-up comedy shows van ruim een uur. De eerste show is getiteld ‘Thuis praat ik bijna nooit’ en de tweede show ‘God is mijn rechter’. Je kan kiezen naar welke je gaat, maar je kan ook naar allebei. Veel plezier!’ Per voorstelling koop je een apart ticket. Wil je naar beide voorstellingen? Dan dien je dus voor beide voorstellingen een ticket te reserveren via www.coolkunstencultuur.nl

Locatie

  • Cool kunst en cultuur

    Coolplein 1
    1703XC Heerhugowaard