Romeo (gespeeld door Martijn Molenaar) en Julia (Ilja Odijk-Keetman) spelen het beroemdste liefdesverhaal aller tijden op het open veld van zwembad De Bever.
Romeo (gespeeld door Martijn Molenaar) en Julia (Ilja Odijk-Keetman) spelen het beroemdste liefdesverhaal aller tijden op het open veld van zwembad De Bever. (Foto: aangeleverd)

De Theatergroep speelt Romeo & Julia in De Bever

donderdag 19 mei 2022 19:00

Op 19, 20 en 21 mei spelen zij ‘Romeo & Julia’, het beroemdste liefdesverhaal aller tijden, op het veld bij zwembad De Bever in Sint Pancras.

Zestien enthousiaste spelers, zes geweldige muzikanten en een gemotiveerde crew staan te trappelen om het publiek nog een keer een onvergetelijke avond te bezorgen bij het zwembad. Daarna zal het rustiger worden rondom De Theatergroep en zullen ze op andere onverwachte plaatsen opduiken om in een kleiner gezelschap producties te brengen.

Mis het dus niet en koop een kaartje (à € 15 per stuk) via www.detheatergroep.nl/tickets of bij Kapsalon Geknipt & Zo, Bovenweg 69 in Sint Pancras. De kaarten voor 20 mei zijn inmiddels uitverkocht. Het publiek kan plaatsnemen op de overdekte tribune met prima kuipstoelen. Aan te raden is, bij fris weer, om een dikke jas aan te trekken en eventueel een (fleece)deken mee te nemen.

Locatie

  • De Bever


    Sint Pancras