Test je kennis en beleef tegelijkertijd een gezellige avond.
Test je kennis en beleef tegelijkertijd een gezellige avond. (Foto: Frits de Beer)

Cool’s Pubquiz

dinsdag 24 mei 2022 20:00 t/m 22:30

Cool’s Pubquiz is terug van weggeweest! Na ruim anderhalf jaar kun je weer je kennis testen in Café Cool! Ben jij een echte alleskenner? Meld je dan aan voor Cool’s Pubquiz!  Dinsdag 24 mei ligt het mes op tafel… Welk team is een wandelende encyclopedie en weet het meest over sport, geschiedenis, film, wetenschap, muziek, actualiteiten, showbizz en aardrijkskunde? Onder leiding van quizmaster Olav Rovers test je je kennis en beleef je tegelijkertijd een gezellige avond. Het team met de meeste goede antwoorden gaat ervandoor met de hoofdprijs en natuurlijk de eeuwige roem! Je kunt je inschrijven met een team van maximaal vijf personen via info@coolkunstencultuur.nl. Vermeld hierin in ieder geval de datum, teamnaam en aantal personen die mee doen. Het inschrijfgeld bedraagt € 6,50 per persoon (incl. rondje bitterballen!) en wordt op de avond zelf afgerekend. Inloop vanaf 19.30 uur.

Locatie

  • Cool kunst en cultuur

    Coolplein 1
    1703XC Heerhugowaard