Muziekspektakel vol nostalgie en wereldhits.
Muziekspektakel vol nostalgie en wereldhits. (Foto: Harry Muis)

The Best of Britain jubileumtournee

woensdag 25 mei 2022 20:15 t/m 22:30

Met een spectaculair jubileumprogramma met de allergrootste hits van Engelse bodem, zet The Best of Britain wederom een avondvullend muziekspektakel op de planken. Muziek van The Beatles tot Coldplay, en zo’n beetje alles daar tussenin, passeert de revue en biedt je deze avond een feest van herkenning! Syb van der Ploeg, Edward Reekers, Maarten Peters en Brenda Bee zijn de vocalisten en samen met vijf topmuzikanten waaronder multi-instrumentalist Hubert Heeringa brengen zij een avondvullende show vol nostalgie maar ook met een aantal recente wereldhits. Reserveer je tickets via www.coolkunstencultuur.nl

Locatie

  • Dorpshuis 't Zwaantje

    Kerkweg 30b
    1704DH Heerhugowaard