Fantasièe en de avonturen van de Rotzooibende.
Fantasièe en de avonturen van de Rotzooibende. (Foto: Aangeleverd)

Fantasièe en de avonturen van de Rotzooibende (6+)

zondag 29 mei 2022 14:00 t/m 16:00

Featherhair Creations presenteert de nieuwe musical ‘Fantasieè en de Avonturen van de Rotzooibende’: een grappig, meeslepend en muzikaal avontuur voor de hele familie! Daan is morgen jarig. Hij kijkt naar de klok die twaalf uur slaat en sluit zijn ogen. ‘Ik wil avontuur’ fluistert hij zacht. Wanneer Daan wakker wordt, weet hij niet waar hij is. Hij ziet Floortje, zijn zus, maar zij herkent hèm niet. De vrienden van Floortje komen Daan ook erg bekend voor. Daan reist samen met zijn nieuwe vrienden door Fantasieè op zoek naar de weg naar huis. Terwijl hij uit de handen van de slechte Harafna probeert te blijven, leert Daan de waarde van vriendschap, vertrouwen en loyaliteit. Stichting Featherhair Creations heeft als doel jonge talenten op te leiden tot toekomstige professionals op het gebied van de (podium)kunsten. Reserveer je tickets via www.coolkunstencultuur.nl

Locatie

  • Cool kunst en cultuur

    Coolplein 1
    1703XC Heerhugowaard