The Kik hertaalt Eurovisiehits: van ABBA tot Dana International.
The Kik hertaalt Eurovisiehits: van ABBA tot Dana International. (Foto: Persfoto)

The Kik hertaalt Eurovisie-hits

woensdag 1 juni 2022 20:15

De Rotterdamse band The Kik neemt je in de voorstelling ‘The Kik hertaalt Eurovisie’ mee langs ouder- en nieuwerwetse Eurovisie Songfestival-liedjes. Al jaren steekt leadzanger Dave von Raven zijn fascinatie en liefde voor het bekende niet onder stoelen of banken. En dan met name die voor de kwalitatief hoogstaande popsongs. Denk aan ABBA, France Gall en aan The Common Linnets. Maar ook aan Dana International en Bucks Fizz.  Op uitnodiging van tv-presentator Beau van Erven Dorens speelde The Kik op volstrekt eigen wijze bekende Eurovisie Songfestival-hits rond de 2021 editie vanuit Rotterdam. Origineel en briljant uitgevoerd zoals alleen The Kik dat kan. En dat doen ze in hun theatershow ‘The Kik Hertaalt Eurovisie’ nog eens dunnetjes over. Een muzikale theatervoorstelling doorspekt van (on)gein en alles in een oer-Hollands jasje. Bestel je tickets via www.coolkunstencultuur.nl.

Locatie

  • Cool kunst en cultuur

    Coolplein 1
    1703XC Heerhugowaard