Dansleerlingen in de spotlights!
Dansleerlingen in de spotlights! (Foto: Aangeleverd)

GottaMove: Spotlights

zaterdag 2 juli 2022 19:30 t/m 21:45

Voor de twaalfde keer verzorgt dansschool Gottamove uit Heerhugowaard wervelende shows in Cool! In het weekend van 2 en 3 juli staan alle leerlingen vanaf vier jaar in de ‘Spotlights’. Diverse disciplines zoals kidsdance, hiphop, jazz, modern, dancehall en streetdance, worden door de dansers uitgevoerd.
Gottamove is met 400 dansers de grootste dansschool in de regio. Daarom zijn de leerlingen verdeeld over de verschillende shows. Elke show is dus anders! De choreografieën zijn creatieve uitspattingen van de getalenteerde Gottamove-docenten. Reserveer je tickets via www.coolkunstencultuur.nl.

Locatie

  • Cool kunst en cultuur

    Coolplein 1
    1703XC Heerhugowaard