Zaterdag 2 juli is het tijd voor de laatste act van dit seizoen: 'Town & Country'.
Zaterdag 2 juli is het tijd voor de laatste act van dit seizoen: 'Town & Country'. (Foto: aangeleverd)

Rock & Country in Poppodium B3

zaterdag 2 juli 2022 20:00

Zaterdag 2 juli is het tijd voor de laatste act van dit seizoen: ‘Town & Country’. De band bestaat uit: Toon Hollanders, die de meeste leadzang voor zijn rekening neemt en de akoestische gitaarpartijen verzorgt, heeft al een lang verleden en hopelijk nog een lange toekomst op de podia. Hans de Jong is de leadgitarist van Town & Country. Ook Hans heeft een ruim band-verleden en speelt ook met o.a. de band Rits Rats. Ook verzorgt Hans samen met Ton Groot en Toon de samenzang. Ton Groot is met zijn Telecaster en vocalen een steunpilaar in de band en hij vormt dan ook samen met Evert Poldervaart en Joeke Wouda de energieke ritmesectie van Town & Country. Evert Poldervaart is op drums de dynamische motor van de band. Joeke Wouda op bas is een onmisbare factor in Town & Country. Joeke speelt onder andere ook bij The Boys named Sue. Bij vele bezoeken aan Austin Texas, werd er de nodige inspiratie opgedaan om de Sound of Texas op een goede manier over te brengen.

Town & Country heeft een zeer gevarieerd repertoire van rock- en countrynummers. De verrassende muziekkeuze en de verzorgde samenzang maakt dat het puur genieten is van deze geweldige band!

Poppodium B3 vind je aan het Beverplein 3 in Sint-Pancras. Zaal open vanaf 20.00 uur.

Locatie

  • Poppodium B3

    Beverplein 3
    1834GS Sint Pancras