Een keur aan Nederlandstalige artiesten komt naar Heerhugowaard-'t Kruis voor een optreden tijdens de RadioNL Zomertoer.
Een keur aan Nederlandstalige artiesten komt naar Heerhugowaard-'t Kruis voor een optreden tijdens de RadioNL Zomertoer. (Foto: Aangeleverd)

RADIONL Zomertoer komt naar je toe!

zondag 3 juli 2022 12:00 t/m 21:00

De RADIONL Zomertoer komt deze zomer met een dijk van een line-up naar Dijk en Waard. Jan Smit, Frans Bauer, Wolter Kroes, Peter Beense, Mart Hoogkamer, Vinzzent, Jan Biggel, Henk Damen, Rob Zorn, Monique Smit, Pascal Redeker, Rudy de Wit, Helemaal Hollands, Joost de Vries, Kimberly, Bastiaan Ragas, Chris Bruijn én Rutger van Barneveld treden voor je op tijdens deze tiende editie. Het concert is live te volgen op RADIONL via de 104.7 MHz en op RADIONL.TV. Naast het muzikale programma worden voor jong en oud allerlei nevenactiviteiten georganiseerd. Voor kinderen zijn er onder meer kermisattracties, tattoo, schminken, nagelversiering, poffertjes, speeltuin en spelletjes. De toegang is gratis. Tip: kom op de fiets! Het meebrengen van eigen eten en drinken is niet toegestaan. Kijk voor meer info op www.zomertoerhhw.nl

Locatie

  • IJsbaanterrein 't Kruis

    Jan Glijnisweg 14a
    1703RL Heerhugowaard