Maurice Idema treedt op in De Geist.
Maurice Idema treedt op in De Geist. (Foto: aangeleverd)

Hollandse avond in De Geist

zaterdag 9 juli 2022 20:30

Met al je vrienden en familie meezingen op Hollandse hits onder het genot van een biertje en een bitterbal! Zanger Maurice Idema treedt deze avond op.

Als er een artiest is in Nederland die kan zeggen dat zijn debuutsingle een groot succes was en in Nederland direct op de kaart gezet is dan is dat Maurice Idema wel. Met ‘Ik ben veranderd’ scoorde hij direct bij alle grote radiostations veel airplay en trok veel aandacht in medialand. De vraag naar een tweede single was dan ook groot. Altijd lastig als je eerste single een groot succes was en de opvolger hem moet overtreffen. De nieuwe single” Ik mis je” is een topproductie geworden. Maurice legt mijn zijn stemgeluid en zijn eigen emotie zijn verhaal er in waardoor het een heel bijzonder lied is geworden. En het zal heel veel mensen aanspreken en raken. 

Aanvang 20.30 uur, bar open om 20.00 uur. Toegang is gratis.

Locatie

  • De Geist

    Vinkenlaan 7
    1834GN Sint Pancras