Sebastian Nowak en Victoria Sarasvasthi.
Sebastian Nowak en Victoria Sarasvasthi. (Foto: Zuzanna Specjal)

Klassiek op het Plein

zondag 14 augustus 2022 14:00

Op initiatief van Stadshart Heerhugowaard verrijst een intiem openluchttheater op het Coolplein. Jonge talentvolle musici uit de hele wereld treden op tijdens Klassiek op het Plein. Het openluchttheater is gratis te bezoeken. De jonge Engelse pianist Carrabino neemt het publiek mee door de negentiende-eeuwse bloei van het pianorepertoire en het duo Nowak & Sarasvasthi brengen kamermuziek van de hoogste orde met onder meer Beethovens sprankelende Zesde vioolsonate. Combineer je bezoek met een rondje shoppen in Winkelcentrum Middenwaard, een hapje en drankje op een van de gezellige terrassen en een bezoekje aan de bioscoop. Dit is er de komende weken allemaal te doen:

Meer informatie vind je op www.coolkunstencultuur.nl en www.ontdekdijkenwaard.nl.

Locatie

  • Cool kunst en cultuur

    Coolplein 1
    1703XC Heerhugowaard