Zaterdag 20 augustus wordt de Langedoiker markt weer gehouden in Broek.
Zaterdag 20 augustus wordt de Langedoiker markt weer gehouden in Broek. (Foto: aangeleverd)

Langedoikermarkt

zaterdag 20 augustus 2022 9:00

De gezelligste markt van de Kop van Noord-Holland, de Langedoikermarkt, wordt gehouden op zaterdag 20 augustus. “Omdat we ruim veertig jaar bestaan pakken we groots uit, met live muziek, een rondvaartboot (Broekervaart) en straatentertainment”, aldus marktmeester Nick Hazewinkel. “De markt is op zaterdag 20 augustus en staat opgesteld in de Oranjebuurt rondom de Prinses Irenestraat in Broek op Langedijk. Het evenement is normaal gesproken goed voor zo’n 10.000 bezoekers die in een ontspannen setting kunnen struinen langs circa 200 kramen en grondplaatsen.” 

Mensen die een kraam willen huren kunnen voor meer informatie of inschrijving naar www.langedoikermarkt.nl of mail naar info@langedoikermarkt.nl.

Locatie

  • Langedoikermarkt

    Prinses Irenestraat 1
    1721AP Broek op Langedijk