Kinderen leren allerlei circustrucs en mogen hun kunsten vervolgens als échte circusartiesten vertonen aan het publiek.
Kinderen leren allerlei circustrucs en mogen hun kunsten vervolgens als échte circusartiesten vertonen aan het publiek. (Foto: Aangeleverd)

‘Tefredo’s Talenten Spektakel’

zaterdag 20 augustus 2022 9:00 tot 21:30

Tweede editie van Tefredo’s Talenten Spektakel, boordevol workshops, verteltheater en optredens. ’s Avonds konden de mensen genieten van verschillende artiesten, die muziek en theater brachten. We zijn er ontzettend trots op dit te kunnen aanbieden aan het publiek. De dag begint met een voorleesontbijt, waarbij de kinderen worden voorgelezen door Klaas Vaak. Na het voorleesontbijt spelen de artiesten van Tefredo een echte circusvoorstelling, getiteld ‘l’Hôtel du Cirque’. Aan het einde van de ochtend vertelt Martin ‘De Verhalenverteller’ de mooiste verhalen aan wie het maar wil horen. De middagen staan in het teken staan van de verschillende workshops die Circusschool Tefredo aanbiedt: jongleren, ballopen, koordlopen, dans en steltlopen. Tijdens de grote presentatie mogen ze de kinderen hun kunsten vertonen aan het publiek. In de avond treden diverse gastartiesten op. 

Voor het complete programma en entreekaarten bezoek je de website www.tefredo.nl

Locatie