expositie Ruilverkaveling
expositie Ruilverkaveling (Foto: Piet van Kleef)

De Ruilverkaveling in Langedijk en Omstreken

zondag 11 september 13:00 - 17:00

Stichting Langedijker Verleden heeft haar nieuwe expositie over de Ruilverkaveling in Langedijk en Omstreken. De expositie laat veel uniek foto-, film- en feitenmateriaal zien van deze laatste grote en misschien wel moeilijkste ruilverkaveling in Nederland. Stichting Langedijker Verleden heeft er een rijke collage van gemaakt van foto’s uit alle vier dorpen, het Oosterdel, de aanleg van het recreatiemeer en de waterzuivering. De foto’s zijn aangevuld met nieuwsartikelen uit lokale en landelijke dagbladen, persoonlijke poststukken. Zie ook www.langedijkerverleden.nl.
 

Locatie

  • Het Regthuis

    Dorpsstraat 861
    1724NP Oudkarspel