Zo ga je natuurlijk niet met verpakkingen om!
Zo ga je natuurlijk niet met verpakkingen om! (Foto: Getty Images)

Symposium over verpakkingen

vrijdag 30 september 2022 19:30

Stichting Langedijk4GlobalGoals organiseert een symposium over de hoeveelheid aan verpakkingen, die wordt gehouden bij woongemeenschap Liberterra in Koedijk. Trijnie Bakker gaat deze avond in op de overvloed aan verpakkingen. Zij ergert zich, net als vele anderen, aan zwerfvuil langs de weg en in het water. Klagen helpt niet, opruimen wel. Dat doet zij dus regelmatig. Daarnaast verbaast Trijnie zich over de hoeveelheid overbodige verpakkingen van alledaagse voorwerpen. Vaak bestaan die uit meerdere materialen. Dat maakt scheiden lastig. Ze laat daar diverse voorbeelden van zien. Na afloop van haar presentatie ben je je daar bewust van en kijk je voortaan anders tegen verpakkingen aan. Deze bijeenkomst is gratis toegankelijk voor wie zich vooraf heeft aangemeld via acties@langedijk4gg.nl.

Locatie

  • Liberterra

    Wagenweg 24-44
    1832AE Dijkenwaard