De Blauwe Lotus maakt er een sfeervolle en gezellige middag van.
De Blauwe Lotus maakt er een sfeervolle en gezellige middag van. (Foto: Aangeleverd)

De Blauwe Lotus

zondag 29 januari 2023 15:00

De Blauwe Lotus is een groep van zeven enthousiaste muzikanten. De muziek die zij maken is overwegend Iers, maar ook andere folknummers worden uitgevoerd. In hun muziek hoor je een keur aan instrumenten terug, waaronder trekzak, gitaar, mondharmonica, bodhran, banjo, mandoline, viool en fluit. De muzikanten vertellen het nodige over hun liedjes en over Ierland, wat de middag extra diepgang geeft. De liedjes gaan van aanstekelijke dansmuziek tot ontroerende ballads. De kracht van De Blauwe Lotus is het plezier, enthousiasme en de liefde voor muziek, die de band graag deelt met het publiek. Tickets inclusief consumptiebon zijn verkrijgbaar via www.ticketkantoor.nl/shop/blauwelotus.

Locatie