Er is weer van alles te doen in de bieb!
Er is weer van alles te doen in de bieb! (Foto: Aangeleverd)

Kinderboekenweek 2023

woensdag 4 oktober 2023 9:00 tot 20:00

DIJK EN WAARD - Wat maakt jouw huis een thuis? Bij iedereen is het thuis anders. We kunnen zo veel van elkaar leren! In alle vestigingen van Bibliotheek Kennemerwaard worden leuke activiteiten georganiseerd in het kader van de Kinderboekenweek 2023. Kom naar de bieb en doe mee! 

Maak je eigen stamboom

Hoe ziet jouw familie eruit? Wie is jouw opa? Hoe heten de ouders van jouw oma? Kom tijdens de Kinderboekenweek naar de bibliotheek, maak jouw stamboom en hang hem in de grote STAMBOOM. Vul de namen in, teken je familie, of neem fotootjes mee om je familie te laten zien. Voor kinderen van 6 tot 12 jaar. In alle vestigingen tijdens openingstijden.

Speurtocht ‘Bij mij thuis’

Speurtocht ‘Bij mij thuis’. Ben jij een echte speurneus thuis? Doe dan mee met de boekenspeurtocht door de bibliotheek. Ga op zoek naar mooie zinnen uit kinderboeken. Vind jij ze allemaal? In de grote vestigingen tijdens openingstijden.

Op bknw.nl/kinderboekenweek vind je een link naar het complete overzicht van alle activiteiten.

Locatie