Huub Stapel maakte zijn meest persoonlijke voorstelling tot nu toe, over familie.
Huub Stapel maakte zijn meest persoonlijke voorstelling tot nu toe, over familie. (Foto: Mark Engelen)

Huub Stapel - ‘Alleen Familie’

donderdag 30 november 2023 20:15 tot 22:30

Huub Stapel gaat opnieuw de theaters in met zijn vierde solovoorstelling ‘Alleen Familie’. De man die Mars en Venus genadeloos langs de meetlat van het leven legde, en het huwelijk tot op het bot ontleedde, wijdt zich nu aan een nog groter onderwerp: familie. In zijn meest persoonlijke voorstelling tot nu toe komen alle facetten van families voorbij, de eeuwige band, familieruzies en nog veel meer. De voorstelling is geschreven door cabaretier en tekstschrijver Jan Beuving. Huub Stapel is met ‘Alleen Familie’ te zien door het hele land. Wie is er niet groot mee geworden? Familie is overal. En dan is er ook nog schoonfamilie, stieffamilie, pleegfamilie, adoptiefamilie, oranjefamilie en de Grootste Familie van Nederland. Geen ruzie gaat zo diep als familieruzie. En tegelijk is het de enige band waar je je nooit van ontdoen kunt. Een huwelijk kun je ontbinden. Een vriendschap kun je beëindigen. Maar familie blijft altijd. Huub Stapel leidt het publiek, persoonlijker dan ooit, langs feesten der herkenning en verborgen verledens. Reserveer je tickets via www.coolkunstencultuur.nl.

Locatie