The Blue Socks: een uit de hand gelopen hobbyproject.
The Blue Socks: een uit de hand gelopen hobbyproject. (Foto: Aangeleverd)

The Blue Socks

zondag 10 december 2023 14:00 tot 16:00

The formatie The Blue Socks treedt vanmiddag op. Het is de tweede helft van de jaren negentig. Twee mannen, die hun midlife besteden aan het nemen van saxofoonlessen, besluiten een band op te richten en nemen en passant hun muziekleraar mee. Zij drieën maken na vijfentwintig jaar nog steeds deel uit van het gezelschap. Voor het overige heeft de coverband de nodige wisselingen doorgemaakt, zowel in repertoire als in bezetting. De huidige formatie bestaat uit gitaar, bas, drums, toetsen, altsax, tenorsax en baritonsas en speelt muziek uit de jaren zestig. Rock ’n Roll, Soul, R&B, Blues en Pop komen voorbij, een middagje feest der herkenning. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.poldermuseumheerhugowaard.nl.

Locatie