Still uit 'Nomadland'.
Still uit 'Nomadland'. (Foto: Aangeleverd)

Filmclub Cool: ‘Nomadland’

donderdag 14 december 2023 14:00

In samenwerking met Filmhuis Cinecentrum31 vertoont Cool kunst en cultuur eens per maand de beste en mooiste films op het witte doek in Toon, de nieuwe intieme kleine zaal. Zak lekker weg in de pluchen stoelen en geniet van filmhuisklassiekers en Oscarwinnaars op het grote doek. Reis donderdag 14 december mee met de Amerikaanse Fern die naar het overlijden van haar man alles achter laat en als een nomade van plek naar plek trekt in de film ‘Nomadland’. Een beeldbepalende film over de tragedie van hedendaags Amerika.

Combineer je filmbezoek met een smakelijke lunch bij Brasserie IJzer voor slechts 20 euro (lunch + filmticket). Reserveer dit arrangement tegelijkertijd met je filmtickets via coolkunstencultuur.nl of bij de servicebalie (072-5347662).

Meer informatie en tickets op www.coolkunstencultuur.nl/filmclubcool.

Locatie