De jonge zanger Marc Floor komt naar Heerhugowaard.
De jonge zanger Marc Floor komt naar Heerhugowaard. (Foto: Aangeleverd)

Marc Floor + supportact Stenfert

vrijdag 22 december 2023 20:30

De pas 17-jarige Marc Floor betreedt het grote podium van Cool met zijn Nederlandstalige muziek! Zijn optreden belooft zijn optreden met in het voorprogramma zanger Stenfert een onvergetelijke avond te worden voor Heerhugowaard! Zijn muziek bevat teksten over liefde, familie en het leven en klinkt als een mix van Snelle en Antoon. De carrière van Marc Floor begon met zijn deelname aan het tv-programma ‘The Voice Kids’ in 2021, waar hij Snelle als coach koos en de finale haalde. Marc is onder meer bekend van de hits ‘Zij heeft alles’, ‘Zeventien’ en ‘Kapitein’. Bij Cool kunnen ze niet wachten om te zien wat hij samen met Stenfert voor Heerhugowaard in petto heeft! Kijk voor meer info en het reserveren van kaarten op www.coolkunstencultuur.nl.

Locatie