Het Beleeftheater speelt verhalen uit het publiek
Het Beleeftheater speelt verhalen uit het publiek (Foto: Marjolein Ansink)

Het Beleeftheater komt naar Sint Pancras

zondag 3 december 2023 15:00

SINT PANCRAS - Op zondag 3 december is er in Dorpshuis De Geist in Sint Pancras een voorstelling van ´Het Beleeftheater´.

Het beleeftheater maakt een bijzondere vorm van improvisatietheater; de gespeelde scenes zijn gebaseerd op verhalen uit het publiek. 

Improvisatie

Het publiek speelt niet mee, maar wordt wel gevraagd om mogelijk een verhaal te delen met de zaal. De spelers maken er direct daarna een theaterscène van. Je ziet je verhaal terug als een sprookje, een lied een gedicht of een dansje.

Inspirerend

Het Beleeftheater speelt úw verhaal, door de bril van de spelers, vanuit een ander perspectief. Geïmproviseerd. Abstracte thema’s worden concreet, gevoelige onderwerpen bespreekbaar. Mooie verhalen worden nog mooier.

Humoristisch, liefdevol en muzikaal

Het Beleeftheater is uniek van vorm. Luchtig, openhartig, grappig, uitdagend en kwetsbaar. Verhalen zijn overal. Het Beleeftheater maakt ze speciaal en betekenisvol. Het element vrolijkheid komt altijd ruimschoots aan bod. 

Lage drempel

Een kaartje kopen is niet nodig, want dankzij een bijdrage van de Stichting Lief Langedijk kan deze voorstelling plaatsvinden. Na afloop is de bar open. 

Meer informatie

De voorstelling is zondagmiddag 3 december te zien in Dorpshuis De Geist. Aanvang is 15.00 uur en er is geen pauze.

Kijk voor meer informatie op www.beleeftheater.nl