Flip Noorman zingt Tom Waits.
Flip Noorman zingt Tom Waits. (Foto: Lenny Oosterwijk)

Flip Noorman zingt Tom Waits

vrijdag 3 februari 2023 20:15

Flip Noorman eert zijn grote held Tom Waits met een speciale muzikale voorstelling. In de afgelopen jaren bouwde Flip met zijn band de Noormannen gestaag een reputatie op als vreemde eend in de bijt: creatieve arrangementen, scherpe, soms vervreemdende teksten, hele stukken onheilspellend spoken word. Ja, als je ze dan toch ergens mee moest vergelijken: Tom Waits. Het was dan ook wachten tot Noorman na zijn succesvolle tournee met het werk van Leonard Cohen zijn andere grote held terug naar Nederland zou brengen. Flip zingt Tom Waits (in het Nederlands) wordt een avond waar Noorman op zijn eigenzinnige manier de dronken pianoballades en het dumporkest naar het theater brengt. Hij bewees al een begenadigd vertaler van het werk van Cohen te zijn; in dit programma doet hij er nog een schepje bovenop en zal alles in het Nederlands te horen zijn. Bestel je kaarten via www.coolkunstencultuur.nl

Locatie