Korneel Roosma-de Vries speelt beide rollen in het stuk.
Korneel Roosma-de Vries speelt beide rollen in het stuk. (Foto: Aangeleverd)

Toneelstuk ‘Ontmoeting met gevolgen’

zaterdag 25 maart 2023 15:00

Korneel Roosma-de Vries speelt deze middag het toneelstuk ‘Ontmoeting met gevolgen’, waarin twee vrouwen, de vrouw van Menno Simons, Geertruydt Jansdochter-Hoyer en een verre achter-,achter-, achterkleindochter van Geertruydt centraal staan. Beide vrouwen hebben in hun tijd, op grond van een bijzondere ontmoeting, voor een andere weg gekozen. Een weg met grote gevolgen voor hun verdere leven. In dit toneelstuk kijken de beide vrouwen terug op die keuze en op de gevolgen voor de toekomst. Korneel Roosma-de Vries speelt beide rollen. Haar echtgenoot Sikke R. Roosma, verzorgt het decor, licht en geluid. De entree is vrij. 

Locatie