'The Sleeping Beauty': sierlijke choreografie, prachtige arrangementen en weelderige kostuums.
'The Sleeping Beauty': sierlijke choreografie, prachtige arrangementen en weelderige kostuums. (Foto: Aangeleverd)

The Ukrainian National Ballet of Peace - ‘The Sleeping Beauty’

donderdag 30 maart 2023 20:15

The Ukrainian National Ballet of Peace brengt ‘The Sleeping Beauty’ naar het theater. Dit balletsprookje kenmerkt zich door sierlijke choreografie, prachtige arrangementen en weelderige kostuums. Het betoverende verhaal van prinses Aurora, beter bekend als Doornroosje, over wie een vloek wordt uitgesproken. Op haar 16e verjaardag zal zij zich prikken aan het spinnenwiel en sterven. Een goede fee weet de vloek te doorbreken, Aurora zal niet sterven maar 100 jaar in slaap vallen. Ze kan alleen wakker gekust worden door een knappe prins… Met de prachtige muziek van Pjotr Iljitsj Tsjaikovski. Reserveer je kaarten op www.coolkunstencultuur.nl.

Locatie