De jonge hoofdrolspelers uit 'Beauty and the Beast JR'.
De jonge hoofdrolspelers uit 'Beauty and the Beast JR'. (Foto: Aangeleverd)

Kids with Attitude presenteert: ‘Beauty and the Beast JR’

zaterdag 10 juni 2023 19:30

De talentvolle jongens en meisjes van Kids with Attitude kunnen eindelijk laten zien waar ze zolang aan gewerkt en naar toegeleefd hebben. Ze pakken dit jaar enorm uit met prachtige decors en kostuums en de nieuwste digitale projecties uit Amerika om dit sprookje, met verhaal en liedjes van de Disney tekenfilm, aan het publiek te presenteren. ‘Beauty and the Beast JR’ vertelt het verhaal van Belle, een avontuurlijk jong meisje, en het Beest, haar ontvoerder die eigenlijk een jonge prins is die gevangen zit in een betovering. Om de betovering te verbreken, moet het Beest leren van een ander te houden en haar liefde terug te verdienen – voordat de tijd om is. Met de hulp van het betoverde personeel van het kasteel, waaronder een liefdevolle theepot, een charmante kandelaar en een nerveuze klok, vinden Belle en het Beest een mooie vriendschap en liefde waarvan geen van beiden wist dat die mogelijk was. Bestel je tickets via www.kwamusicals.com.

Locatie