Het kinderkoor van de Stichting UP4S geeft een speciaal concert in theater De Binding.
Het kinderkoor van de Stichting UP4S geeft een speciaal concert in theater De Binding. (Foto: aangeleverd)

Concert Oegandees Kinderkoor op Jan Arentsz

dinsdag 6 juni 2023 19:30

Vrijdag 9 juni komt het kinderkoor van de Stichting UP4S naar het Jan Arentsz in Langedijk, waar zij een speciaal concert geven in theater De Binding. Overdag voor de leerlingen en om 19.30 uur voor alle belangstellenden. De organisatie is in handen van het Jan Arentsz Langedijk, die zich al jaren inzet voor de stichting.

In de pauze is er een kleurrijke markt waar u allerlei zelfgemaakte Oegandese spulletjes kunt kopen. Hiermee ondersteunt u de stichting, die opkomt voor kansarme kinderen en jongeren in Oeganda. Het Kidsgear School Choir bestaat uit kinderen en jongeren in de leeftijd van 8 tot 16 jaar.

Astrid Stam, cultuurcoördinator op het Jan Arentsz: “Wij ondersteunen de Stichting UP4S al jaren. In 2009 gaven zij hun eerste voorstelling in Nederland op onze school. Vanwege corona konden ze helaas een aantal jaren niet komen, dus we kijken ernaar uit om hen weer te begroeten. Het is een prachtige voorstelling, iedereen is van harte welkom!”

Datum en tijdstip: 9 juni, 19.30 uur. Entree: gratis.
Locatie: Jan Arentsz Langedijk, Bosgroet 14 in Zuid-Scharwoude. Entree is bij hoofdingang van het schoolgebouw (dus niet bij De Binding).

Locatie