Vergutas gaat weer voor je zingen.
Vergutas gaat weer voor je zingen. (Foto: Aangeleverd)

Meet & Greet met Vergutas

woensdag 7 juni 2023 20:00

Koor Vergutas verzorgt een Meet & Greet-concert, waarbij de koorleden je laten kennismaken met het nieuwe repertoire waaraan ze momenteel werken. Zo krijgen de aanwezigen een voorproefje van het oratorium ‘De Schepping’, mooie Nederlandstalige stukken rondom het Scheppingsverhaal. Daarnaast krijgen ze ook al een kleine indruk van het aanstaande concert met het thema ‘Filmmuziek’, bekende nummers uit de mooiste films van de afgelopen jaren. Ook andere nummers uit het repertoire komen deze avond voorbij. Dirigent Jorim de Kroon en pianist Edwin Hinfelaar zullen het koor deze avond niet alleen dirigeren en begeleiden, maar brengen zelf ook enkele nummers ten gehore. Genoeg redenen dus om naar deze avond te komen! Het concert duurt in zijn geheel ongeveer vijf kwartier. De toegang is gratis: na afloop wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. Kijk ook eens op www.vergutas.nl.

Locatie