Laura Does exposeert haar werk bij de Artfarm.
Laura Does exposeert haar werk bij de Artfarm. (Foto: kunstinzicht.nl)

Expositie Marian Oudhuis en Laura Does

zaterdag 23 september 2023 11:00 tot 17:00

Artfarm Kunst & Welzijn opent de deuren voor een expositie van Marian Oudhuis en Laura Does. Beiden zijn afkomstig uit ’t Kruis en werken met veel passie aan hun creaties. De beelden, keramiek en schilderijen zijn een prachtige combinatie die zal elkaar versterken in sfeer en kleur. Marian werkt met steen, mens- en dierfiguren staan centraal in haar beelden. De kracht ligt niet in de steen, maar de wil om er iets moois van te maken. Bij keramiek is het vooral de techniek die haar boeit. Laura maakt schilderijen, meestal op groter formaat. De verf, de vorm en texturen die ontstaan op het doek maken voor haar de zoektocht naar balans met kleur en sfeer. Vaak met een landschappelijk karakter maar ook in het abstracte kan zij haar gevoel kwijt. Eerder werk meer figuratief zal ook te zien zijn bij deze expositie. Zie ook www.artfarm.nl.

Locatie