Gummball in de polder: toeren langs bijzondere plekjes.
Gummball in de polder: toeren langs bijzondere plekjes. (Foto: Aangeleverd)

Gummball in de polder

zaterdag 23 september 2023 9:00

De elfde editie van Gummball in de Polder, het grootste jaarlijkse fundraising evenement van de Tafelronde 144 Heerhugowaard (RT144). De volledige opbrengst komt ten goede aan verschillende lokale goede doelen. Dit jaar verzamelen de deelnemers zich om 09.00 op ’t Stadsplein. Aan de hand van een bolletje-pijltje route zullen de speciale auto’s door mooie en bijzondere plekken in de polder worden geleid. Deelnemers kunnen genieten van een heerlijke lunch en diner op een toplocatie. De dag wordt afgesloten met een veiling en prijsuitreiking voor de beste Gummballer. Meer info op www.gummballindepolder.nl.

Locatie