Reis mee met Jules Verne!
Reis mee met Jules Verne! (Foto: Pixabay)

Reis Jules Verne achterna

vrijdag 29 september 2023 20:00

Bij Sterrenwacht Saturnus staan de eerste lezingen van het seizoen 2023-2024 voor de deur. Reis vrijdag 29 september mee Jules Verne achterna, met als eindbestemming: de maan. Het tijdperk van de ruimtevaart begon met de theorie van een Rus eind negentiende eeuw en de praktijk van een Amerikaan begin twintigste eeuw. Na de lancering van de eerste Spoetnik door Sovjet-Rusland in 1957 kwam al snel de maan in beeld. Vanavond word je meegenomen langs successen en mislukkingen, die vooraf gingen aan de eerste bemande landing op de maan. Toegang: 3,50 euro (inclusief koffie of thee), betalen met QR-code. Donateurs gratis toegang. Meer info op www.sterrenwachtsaturnus.nl.

Locatie