De verwoestende aardbeving in Marokko heeft hele dorpen van de kaart geveegd.
De verwoestende aardbeving in Marokko heeft hele dorpen van de kaart geveegd. (Foto: FB Ben Ali Gym)

Fighters United for Morocco

zaterdag 30 september 2023 0:00 tot zondag 1 oktober 0:00

Kickbokstrainer Mo Ben Ali organiseert een actie om geld in de zamelen voor de slachtoffers van de aardbeving in Marokko. Zijn plan is om 24 uur lang te sporten met zoveel mogelijk mensen. Na een donatie kun je minstens een uur lang meedoen met sportieve activiteiten als kickboksen en voetbal. Bekende sporters komen langs om hun steentje bij te dragen; voor 25 euro krijg jij tips en tricks van de allerbesten! Ben je minder sportief, maar wil je wel meedoen? Ga dan op de PlayStation. Een donatie doen zonder te sporten mag natuurlijk ook altijd op de speciale actiepagina: https://gofund.me/34261b3f.

Locatie