Het nieuwe activiteitenseizoen wordt feestelijk geopend in Cool.
Het nieuwe activiteitenseizoen wordt feestelijk geopend in Cool. (Foto: Frits de Beer)

Openingsactiviteit Dijk en Waardse Senioren in Beweging

zaterdag 30 september 2023 10:30

Senioren die zich hebben voorgenomen dit najaar meer te bewegen en nieuwe activiteiten op te pakken, kunnen hun hart ophalen. Dijk en Waardse Senioren in Beweging biedt een dijk van een programma, boordevol interessante, uitdagende en zinnenprikkelende activiteiten voor alle senioren. Van rondvaarten, modeshows, aquajogging tot wandeltrainingen, een leeskring, heerlijke culinaire activiteiten, verschillende creatieve workshops en een wandeling door het prachtige groen van Dijk en Waard. De officiƫle aftrap wordt gegeven door wethouders Annette Groot en John Does. De activiteitenmaand gaat feestelijk van start met gratis koffie en gebak voor iedere bezoeker. Na de officiƫle openingshandeling, zetten muziekdocenten de senioren in beweging. Maak zelf muziek op verschillende instrumenten, zing en dans. Deelname is gratis, (online) inschrijven via www.wsib.nl of aan de balie bij De Raatstede of Horizon Zorgcentrum is verplicht.

Het programmaboekje met het complete aanbod is verkrijgbaar bij de initiatiefnemers en online te bekijken op www.wsib.nl.

Locatie