Genieten van het beste dat Ierland te bieden heeft.
Genieten van het beste dat Ierland te bieden heeft. (Foto: Wim Lanser)

Theaterconcert ‘Best of Ireland’

woensdag 14 februari 2024 20:15

‘Best of Ireland’ doet wat het belooft: je hoort niet alleen populaire traditionele folksongs, maar ook grote hits van de huidige Ierse popacts. Ook die staan immers vaak stevig met hun benen in de muzikale traditie van hun geboorteland. Twee Ierse topzangers en de band The Celtic Clan brengen een gevarieerd en energiek programma, met nummers van onder anderen The Dubliners, Dolores Keane, Van Morrison, The Pogues, U2, The Corrs, Johnny Logan, maar ook van Ed Sheeran en Snow Patrol. De muziek, de passie, de energie en het plezier maken dit theaterconcert écht tot ‘The Best of Ireland’! De laatste kaarten voor deze voorstelling zijn verkrijgbaar via www.coolkunstencultuur.nl.

Locatie