Scène uit de familievoorstelling 'Meester Kikker'.
Scène uit de familievoorstelling 'Meester Kikker'. (Foto: Annemieke van der Togt)

‘Meester Kikker’

vrijdag 23 februari 2024 14:30 tot 16:00

‘Meester Kikker’ is gebaseerd op het gelijknamige boek van Paul van Loon. Het gaat over meester Frans die een groot geheim bij zich draagt: hij verandert namelijk dikwijls in een kikker. Wanneer de meester met waterkroos in zijn haar en kleren vol scheuren de klas binnenkomt, heeft hij duidelijk iets uit te leggen. En waarom kijkt de directrice zo verlekkerd als iemand een spreekbeurt houdt over kikkers? De voorstelling wordt een visueel feestje, met een groot doekendecor, projecties, poppen en schuimpruiken. In dit wonderlijke verhaal komen we erachter dat wellicht iedereen wel een diertje in zich heeft. Voor kinderen van 5 tot en met 10 jaar en hun (groot)ouders. Kaarten voor de voorstelling zijn verkrijgbaar via www.coolkunstencultuur.nl.

Locatie