Schoolzwemkampioenschappen van vorig jaar in zwembad Waardergolf.
Schoolzwemkampioenschappen van vorig jaar in zwembad Waardergolf. (Foto: Emma Kerkhofs)

Schoolzwemkampioenschappen Heerhugowaard

zaterdag 24 februari 2024 16:00

Zwem- en poloclub Aquawaard organiseert ook dit jaar weer de schoolzwemkampioenschappen van Heerhugowaard. Kinderen die naar school gaan in Heerhugowaard en in groep 3 tot en met 8 zitten kunnen zich inschrijven voor deze gratis sprintwedstrijd. Elke deelnemer zwemt één baan schoolslag, één baan rugcrawl en één baan borstcrawl. Aanmelden kan tot 14 februari via https://bit.ly/zwem2024. Ervaring met (wedstrijd)zwemmen is niet nodig, een A-diploma en een gezonde dosis doorzettingsvermogen wel: Iedereen die ervan houdt zichzelf uit te dagen en zich als een vis in het water voelt, kan misschien wel zijn of haar eerste of snelste persoonlijke records in het water noteren. Ouders/verzorgers kunnen de kinderen zelf aanmelden; bij de aanmelding geven zij aan naar welke basisschool het kind gaat. De organisatie is te bereiken via schoolzwemmen@aquawaard.nl.

Locatie